Juridisch advies

Juridisch advies

Juridisch advies

Juridisch advies voor ondernemers en particulieren

Arbeidsrecht

Van ontslag (op staande voet) tot het opstellen van personeelshandboeken. Wij kunnen u bijstaan in alle arbeidsrechtelijke gevallen.

Wij hebben een arbeidsrechtsjurist in dienst die u graag adviseert en bijstaat in geschillen met uw medewerkers. Onze jurist onderzoekt altijd eerst de mogelijkheden om tot een oplossing te komen in geval van een geschil. Als deze oplossing niet gevonden kan worden zullen wij namens u procederen.

Contracten

Voor een juiste vastlegging van uw rechten en bescherming tegen bedreigingen. Wij merken dat ondernemers vaak niet stilstaan bij het opstellen van de juiste overeenkomsten en dit kan achteraf de rechtspositie van bedrijven ten nadele beïnvloeden. Wij stellen de overeenkomsten voor u op of controleren en vullen uw huidige overeenkomsten aan. Een goede juridische basis voorkomt problemen in uw werk.

Legal scan

Middels de legal-scan krijgen we snel inzicht in de juridische valkuilen in uw bedrijf. Wij komen met passende oplossingen. De legal-scan is een uitgebreid rapportage over aandachtspunten rondom uw werk, personeel en leveranciers.

Ondernemingsrecht

Hulp bij alle vragen waar een ondernemer tegen aan loopt. Wij zorgen voor een juiste vastlegging van uw rechten en plichten. Ook kunnen wij u begeleiden bij het oprichten van een vennootschap, want wij werken hiervoor samen met een notaris.

Starters

Voor starters is het belangrijk om de wet- en regelgeving rondom het bedrijfsleven in het algemeen, maar uw branche in het bijzonder, goed te kennen. U kunt uw bedrijf binnen de wettelijke kaders ontplooien. Wij helpen u deze kaders uit te stippelen en een strategie te bedenken.

Incasso

Worden uw facturen niet netjes of tijdig voldaan? Onze incassopraktijk zorgt ervoor dat u over uw gelden kan beschikken. Wij beheren uw debiteurenbeheer en incassobeheer voor u, zodat u zich kunt focussen op waar u echt goed in bent: ondernemen!

Membership

Wij adviseren voor elk rechtsgebied waar u als ondernemer mee te maken krijgt. Wij werken hierin met een legal-membership waarbinnen u onbeperkt juridisch advies kunt genieten. U heeft hierbij één aanspreekpunt voor al uw vragen. Onze juristen denken graag met u mee en zoeken samen met u een gepaste oplossing voor alle juridische kwesties.
Incassoservice

Betaalt uw klant de factuur niet en reageert hij niet op uw herinneringen? Dan schakelt u onze incassospecialist in. Hij neemt het aanmaningsproces van u over en spoort de klant aan te betalen. De meeste facturen innen we op deze manier succesvol.

Voor slechts €49,00 per maand onbeperkt juridische advies en incassoservice.

Betaalt de klant toch niet? In overleg met u staan wij u bij in een gerechtelijke procedure. Wij dagvaarden uw klant en procederen voor u. Krijgt u een conflict met de debiteur over de factuur? Ook dan staan onze juristen u bij.

Kortom:

  • Voorkom hoge kosten voor juridische hulp en incassobijstand;
  • Een In-house jurist bij u in de buurt;
  • Wij innen uw onbetaalde facturen;
  • Onbeperkt telefonisch juridisch advies.

Het laatste nieuws

Versnelde afbouw aftrekposten inkomstenbelasting
Verklaring betalingsgedrag wordt digitaal.
Inkomstenbelasting daalt voor meeste huishoudens.
×

Hallo!

Op werkdagen staan wij tussen 09:00-17:00 klaar voor al uw vragen.

× Vragen?