Fiscaal advies

Fiscaal advies

Fiscaal advies

Behaal uw optimale fiscale positie

Fiscale wet- en regelgeving verandert continu. Het is voor u onmogelijk om op de hoogte te blijven van alle fiscale regels. Onze adviseurs volgen de ontwikkelingen op de voet. Zij weten precies hoe ze de regels moeten interpreteren en toepassen in uw specifieke situatie met een optimale fiscale positie als resultaat.

Als ondernemer heeft u bijna dagelijks te maken met omzetbelasting (btw). Bovendien is de impact van de btw voor iedere ondernemer groot. U moet niet alleen btw vorderen, u betaalt zelf ook btw. De tarieven verschillen per product en dienst, maar ook de regels per land verschillen.

Welke btw-regels zijn op uw onderneming van toepassing? Kent u de btw-regels als u zaken doet over de grens? Heeft u recht op een btw-vrijstelling? Kunt u de btw aftrekken? Moet u de btw verleggen? Hoe gaat u om met ontvangen subsidies? En hoe voorkomt u naheffingen en boetes?

Onze btw-specialisten kennen de regels en beperkingen, kansen en risico’s. Zij weten precies of u btw in rekening moet brengen en zo ja, tegen welk tarief.

Dit kunnen wij voor u betekenen

  • Wij adviseren u bij alle nationale en internationale btw-vraagstukken.
  • Wij beoordelen uw btw-positie en bekijken hoe u deze kunt optimaliseren.
  • Wij verzorgen en controleren uw btw-aangiftes.
  • Wij begeleiden u bij geschillen met de Belastingdienst.

Zo voorkomen we niet alleen naheffingen en boetes. We zorgen er ook voor dat u btw-kansen benut en risico’s beperkt zodat u belasting kunt besparen.

Het laatste nieuws

Versnelde afbouw aftrekposten inkomstenbelasting
Verklaring betalingsgedrag wordt digitaal.
Inkomstenbelasting daalt voor meeste huishoudens.
×

Hallo!

Op werkdagen staan wij tussen 09:00-17:00 klaar voor al uw vragen.

× Vragen?