Bedrijfskundig advies

Bedrijfskundig advies

Bedrijfskundig advies

Business is about innovation and marketing

Financiële administratie

Voor de meeste organisaties en bedrijven zijn zaken als financiële administratie, salarisadministratie en fiscale zaken geen dagelijkse kost. Het wordt allemaal vaak als ingewikkeld, als lastig en soms ook overbodig ervaren. Maar voor ons is het wel dagelijks werk. Wij draaien onze handen er niet voor om. En voor ons is het allemaal zeker niet lastig. Het is tenslotte ons vak. Wij zijn gespecialiseerd in het verwerken van administraties en alles wat daarbij komt kijken. Ongeacht in welke bedrijfstak onze klanten bezig zijn.

Wij vinden echter dat een goede administratiekantoor meer is dan iemand die uw jaarrekening samenstelt en beoordeelt. We kijken dan ook graag verder dan kloppende cijfers alleen.

Financieel periodieke keuring (FPK)

Een FPK (financieel periodieke keuring) geeft u een uitstekend beeld hoe goed u het geregeld heeft en wat u kunt verbeteren. Uw geldzaken worden door een expert systematisch doorgenomen en er worden adviezen gegeven over hoe u zaken beter kunt regelen. U krijgt advies over uw planning en de mogelijkheden om uw doelen te halen.

Een FPK levert u eigenlijk altijd geld op en geeft u tips over hoe u het beter kunt regelen. U krijgt advies over uw planning en de mogelijkheden om uw doelen te halen: blijven ontwikkelen. Dat is niet alleen bij high tech apparatuur zo, maar ook in ons vak. Wij staan garant voor de meest actuele adviezen. Dit is mogelijk dankzij onze dagelijkse briefings over de stand van zaken in de financiële en fiscale wereld.

Houdbaarheid van uw financieel plan

Financiële planning is een voortdurend proces dat nooit af of volmaakt is. Wijzigingen in wet- en regelgeving volgen elkaar steeds sneller op en ook uw eigen situatie verandert voortdurend. Door deze invloeden wordt de levensduur van uw financieel plan steeds korter.

Daarom biedt StatEmpire de mogelijkheid om uw financieel plan automatisch te updaten aan nieuwe situaties. Hierdoor bent u gewaarborgd dat uw financiële planning altijd optimaal aan de omstandigheden is aangepast.

Belastingadvies

Belastingen worden door ondernemers veelal gezien als kostenpost. Vaak kan belasting bespaard worden, door gebruik te maken van de mogelijkheden die de wet biedt of door een ander fiscaal structuur te kiezen. Er zijn tenslotte twee alternatieven: Belasting betalen of belasting besparen. Wij verzorgen in overleg met u de aangiften voor – onder meer – de inkomstenbelasting, de omzetbelasting, VpB oftewel de vennootschapsbelasting en het successie- en schenkingsrecht. Wij gaan samen met u op zoek naar de meest voordelige constructie voor u en uw bedrijf.

Van bedrijfsopvolging tot reorganisaties en van financiële planning tot en met projectontwikkeling staan wij u graag terzijde. Ook als het gaat om grensoverschrijdende belastingzaken. We zijn er ook graag voor een “second opinion” met onze kritische blik naar adviezen die door andere organisaties zijn vervaardigd. Wij kunnen hét verschil maken voor uw bedrijf.

Het laatste nieuws

Versnelde afbouw aftrekposten inkomstenbelasting
Verklaring betalingsgedrag wordt digitaal.
Inkomstenbelasting daalt voor meeste huishoudens.
×

Hallo!

Op werkdagen staan wij tussen 09:00-17:00 klaar voor al uw vragen.

× Vragen?