A1- Limosa vergunningen

A1- Limosa vergunningen

A1- Limosa vergunningen

Voor buitenlandse werknemers, of als u in het buitenland gaat werken

Werken in België, ook als ondernemer.

Wanneer u als niet-Belgische werknemer of zelfstandige tijdelijk of gedeeltelijk opdrachten uitvoert in België, moet u deze activiteiten op voorhand melden. Dit is ook het geval voor stagiaires die in België stage lopen. U dient – voor de uitbetaling van uw volledige kosten – ook een Nederlandse A1 verklaring aan te vragen bij de Nederlandse autoriteiten.

De werkvergunning zullen wij voor u bij de Belgische autoriteiten aanvragen vóór u begint te werken en nadat wij de melding hebben gedaan, krijgt u een meldingsbewijs: Limosa. Elke werknemer, zelfstandige of stagiair moet dit bewijs kunnen tonen zodra deze in België aan de slag gaat.

De aanvraag is binnen drie dagen afgerond. Wij sturen de Limosa verklaringen per mail naar u toe. U dient voor ieder project afzonderlijk een Limosa aan te vragen. Ook dient u iedere werkdag uzelf te melden via de software Check-in-at-Work. Wij kunnen u hierin begeleiden en adviseren.

Het aanvragen van een A1 verklaring duurt doorgaans langer; er moeten daarvoor ook meer documenten worden ingeleverd. Hierbij moet u voldoen aan voorwaarden zoals een arbeidsverleden van minimaal één maand en dergelijken. De A1 verklaring hebben wij binnen één maand voor u gereed.

Wij kunnen de procedurele ingewikkeldheden voor u in orde maken. Het is belangrijk dat u de melding op de juiste manier doet, dat kan u – en uw Belgische opdrachtgever – een boete of berisping kosten. In België zijn de regels met betrekking tot dienstverbanden anders, wij zijn daarom continu in opleiding om ook de laatste veranderingen in wet- en regelgeving in België te volgen en onze diensten daarop af te stemmen.

Direct een Limosa aanvragen 

  • Wij regelen de volledige aanvraag
  • In één keer goed geregeld
  • De aanvraagkosten zijn €79,99
    Direct te voldoen met iDeal
  • Binnen 3 dagen afgerond
  • Voorkom problemen

Door Verzenden te klikken gaat u akkoord met ons Privacybeleid

Het laatste nieuws

Versnelde afbouw aftrekposten inkomstenbelasting
Verklaring betalingsgedrag wordt digitaal.
Inkomstenbelasting daalt voor meeste huishoudens.
×

Hallo!

Op werkdagen staan wij tussen 09:00-17:00 klaar voor al uw vragen.

× Vragen?