Over StatEmpire

StatEmpire is een administratiekantoor gevestigd in Rotterdam

Wij richten ons specifiek op ondernemers in het MKB, startende ondernemers, samenwerkingsverbanden en BV’s. Ons klantenbestand bestaat uit ondernemers in Rotterdam en omgeving.

Onze werkwijze stemmen we geheel af op uw wens. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om uw gehele administratie zelf te verwerken in een online boekhoudpakket.

Onze filosofie

Onze filosofie is dat een goede administratie geen geld kost maar geld oplevert. Door uw financiële administratie goed in te richten en bij te houden, creëert u zeer waardevolle informatie over uw bedrijf. Een goede boekhouding geeft snel inzicht in de prestaties van uw bedrijf en bevat duidelijke aanwijzingen voor eventuele verbeteringen of besparingen. Op basis van deze management informatie kunt u goed geïnformeerde beslissingen nemen, rendementen verbeteren en uw bedrijfsvoering optimaliseren.

StatEmpire zorgt voor deze boekhouding. Bij ons bent u als (kleine)zelfstandige verzekerd van een professionele begeleiding op het gebied van financiële, juridische en fiscale zaken. Wij werken doelbewust voor het MKB omdat wij vinden dat u als zelfstandige recht hebt op een maximale professionele ondersteuning.

×

Hallo!

Op werkdagen staan wij tussen 09:00-17:00 klaar voor al uw vragen.

× Vragen?